Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk vakıfbank ak parti ankara chp Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener EMİNE ERDOĞAN abd Koronavirüs

Bottas Spielberg’de F1’in Patronu Oldu

Formula1’de yorumcular bu sezonun düellosunun Lewis Hamilton ve Ferrari’den Sebastian Vettel arasında geçeceğini ilan etmişken, Valtteri Bottas’ın Avusturya Grand Prix’te aldığı zaferle bu sezon şampiyonada beklenen değişti.

 Styrian Dağları’nın karşısında düzenlenen yarış hakkında Valtteri, “Mercedes-AMG Petronas Motorsport Takımı’na imza attığım günden beri hedef olarak şampiyonayı kazanmaktan başka ne koyabilirdim ki! Hedef her zaman buydu. Bunun hakkında fazla böbürlenmek istemiyorum çünkü daha yolun başlarında sayılırız ve daha sezonun yarısından fazlası ve alınacak bir dolu puan var” dedi.

 Gridde sekizinci sıradan dördüncü sıraya gelmek için mücadele veren Lewis Hamilton ise, “Valtteri dün ve bugün harika bir is başardı ve kazanmayı sonuna kadar hak etti, ama benim için de gerçekten iyi bir yarıştı. Hissettiğim ilk şey, daha agresif olabilseydim Daniel’in önünde olabileceğimdi ama şimdi geriye doğru baktığımda daha iyisini yapmış olabileceğimi pek sanmıyorum” ifadelerini kullandı.

F1 sahnesi gelecek hafta, 16 Temmuz’da Silverstone Britanya Grand Prix’sinde kurulacak.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.