Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

"Böyle Bir Camiada, Böyle Bir Kulüpte Oynadığım İçin Çok Mutluyum"

Sofiane Feghouli, Göztepe galibiyeti sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

"Geçen sene nasıl şampiyon olduysak bu sene de aynı hırsımız devam ediyor"

“Çok mutluyum. Zor bir deplasmandan aldığımız çok önemli bir üç puanla evimize dönüyoruz. Maç öncesi konuşmalarımızda bu maç için çok büyük bir mücadele vermemiz gerektiğinden bahsediyorduk. Öyle de oldu. Alışık olduğumuz futbolu oynayabileceğimiz bir saha yoktu. Bunu bugün herkes gördü. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Son dakikaya kadar mücadele eden bir Galatasaray vardı. Önemli ve çok güzel bir üç puan aldık. Böyle bir camiada, böyle bir kulüpte oynadığım için çok mutluyum. O yüzden bu camiada daha da büyük başarılara imza atmak istiyorum. Geçen sene nasıl şampiyon olduysak bu sene de aynı hırsımız devam ediyor. Çok kaliteli bir gruba ve aileye sahibiz. Benim iyi oynamam sadece benden kaynaklanan bir şey değil. Takım arkadaşlarımın yardımıyla bunlar oluyor. Onları da buradan tebrik ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayGöztepe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.