Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Burak Yılmaz Çin'e Transfer Oldu

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Çin ligi takımlarından Beijing Guoan yolunda.

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Beijing Guoan ekibi tarafından Burak Yılmaz için yapılan 8 milyon avroluk teklif kabul edildi.

Milli oyuncunun da Çin ekibiyle büyük ölçüde anlaştığı öğrenilirken, iki ülke arasındaki saat farkından dolayı transferin yarın resmiyet kazanması bekleniyor.

Yaşadığı mali sorunlar nedeniyle UEFA organizasyonlarından men edilme cezasıyla karşı karşıya olan Galatasaray Kulübü, bu transferle bir nebze olsun nefes almak istiyor.

Galatasaray'a, 2012-2013 sezonu başında Trabzonspor'dan transfer olan Burak, sarı-kırmızılı ekipte birçok önemi başarıya katkı sağladı. Burak, Galatasaray'da ikişer lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşarken, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.