Öne Çıkanlar terörist MSB Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu deprem Kovid19 cumhurbaşkanı

Bursaspor Erikli ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı!

Bursaspor ve Erikli, 11 Ağustos’ta oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi, Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonunu birlikte açtı. Erikli, yeni sezonda 3. kez Bursaspor formasının iki kolunda yer almaya devam edecek.

Bursaspor’un motivasyonuyla ve başarılarıyla diğer Anadolu takımlarına ilham veren bir takım olduğunu belirten Erikli & Nestlé Waters Türkiye Pazarlama Direktörü Tolga Ünvan, “Yeni sezonda Bursaspor’un ligi yeşil-beyaza boyayacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, ise işbirliğini şu sözlerle özetledi : “Erikli’nin, bu sezonda kulübümüze omuz vermesi ve yanımızda durması bizleri son derece mutlu etti.” dedi.

Türkiye’nin lider ve en sevilen su markası Erikli, Bursaspor sponsorluğunu 3. kez yeniledi. Doğup büyüdüğü Bursa’nın değerlerini desteklemeyi ve geliştirmeyi misyon edinen Erikli, yeni sezonda da hem su sponsoru hem de forma sponsoru olarak Bursaspor’u desteklemeye devam edecek. Bursaspor, Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonunun açılışını 11 Ağustos’ta Fenerbahçe’yle oynayacağı maçla yapacak. Maç öncesi düzenlenen toplantıda bir araya gelen Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve Erikli & Nestlé Waters Türkiye Pazarlama Direktörü Tolga Ünvan takıma ve taraftara güvenlerini dile getirdi. Toplantıya, Bursaspor Sosyal Yapılanma, Sponsorluk ve Reklamdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Özselek, Erikli & Nestlé Waters Türkiye Teknik Direktörü Sami Bulut, Erikli & Nestlé Waters Türkiye Tedarik Zinciri Direktörü Raif Koral da katıldı.

‘‘Bursaspor sadece bir kulüp değil, bir kültürdür’ diyen Erikli & Nestlé Waters Türkiye Pazarlama Direktörü Tolga Ünvan, “Bursaspor’un 55 yıllık mazisi Türk futbolu için çok önemli dönüm noktalarından birini içeriyor. Zira inancın, azmin ve Bursa şehrinin, taraftarının gücüyle kazanılmış Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu Bursaspor’un adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Bu vesileyle Bursaspor sadece futbol alanında değil, Türk sporunun çeşitli branşlarındaki birçok sporcuya ve takıma hiç yılmadan bir hayalin nasıl gerçekleştirilebileceği, nasıl inanarak ve çalışarak başarıya ulaşılabileceği anlamında ilham kaynağı oldu. Yeni sezonda da bu güçlü camianın yine yanında olmaktan, Erikli olarak Bursaspor’u desteklemekten büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz. Heyecanlıyız, coşkuluyuz ve Bursaspor’un harika bir sezon geçireceğine güvenimiz her zaman olduğu gibi tam.”

“Bursaspor ve Erikli: Bursa’ya mâl olmuş bir başarı hikâyesi”

Erikli’nin Bursaspor’a sponsorluğunun 3. yılına girdiğini vurgulayan Ünvan, “Biz doğma büyüme Bursalı bir markayız. Bursa’ya yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyor, bunun yanı sıra istihdamla, marka gücüyle ve çeşitli projelerle şehrimize değer katmaya büyük önem veriyoruz. Erikli olarak Bursaspor ile benzer bir geçmişe sahibiz. Biz de 50 yılı aşkındır bu topraklarda doğup Türkiye’ye açılmış ve su sektöründe tartışmasız lider olmuş bir markayız. Erikli bugün Türkiye’nin en bilinen, tadı en beğenilen, tüketicilerce en çok sevilen, en çok tercih edilen ve en çok tüketilen su markası konumunda. Bursaspor gibi Erikli de 50 yılı aşkın süredir Bursa’yı hem Türkiye’nin dört bir köşesinde, hem de ihracat ile açıldığı 40’ı aşkın ülkede güçlü ve başarılı şekilde temsil ediyor. Erikli ve Bursaspor paylaştıkları ortak değerlerle yeni sezonda da omuz omuz sahaya çıkmaya devam edecek. Bu sezon Bursaspor’un ligi yeşil-beyaza boyacağına yürekten inanıyoruz. Bursaspor’un gollerini timsah yürüyüşüyle karşılamak için sabırsızlanıyoruz.”  dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ise ; “İki sezondur forma kol sponsorluğumuzu üstlenen Erikli ile bu sezon da iş birliğini sürdürüyoruz. 2018-2019 futbol sezonunda formamızın kolunda Bursa’nın Türkiye’ye hayata veren markası Erikli yer alacak. Bu topraklarda doğmuş 50 yılı aşan yolculuğunda Bursa’dan Türkiye’ye, ülkemizden dünyaya açılan, dev bir marka haline gelerek şehrimizin iftiharı olmuş Erikli’nin, bu sezonda kulübümüze omuz vermesi ve yanımızda durması bizleri son derece mutlu etti. Bu örnek dayanışma için hem su hem de gurur kaynağımız Erikli’ye çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursasporErikli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.