Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Carolo Basket 94-92 Fenerbahçe

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar EuroLeague B Grubu son hafta karşılaşmasında, deplasmanda, Fransa temsilcisi Carolo Basket’e normal süresi 78-78 biten mücadelede 94-92 kaybetti.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Carolo Basket'le karşısında maça Birsel Vardarlı Demirmen, Kelsey Plum, Cecilia Zandalasini, Kia Vaughn ve Anastasiya Verameyenka beşiyle çıktı.

Mücadelenin ilk dakikalarında her iki takım da ürettiği hücumlardan eli boş döndü. Devamında Ana Maria Filip, Hailey Peters ve Zofia Hruscakova’yla 8-0’lık bir seri yakalayan ev sahibi takım karşısında Fenerbahçe'nin ilk sayısı faul çizgisine gelen Anastasiya Verameyenka’dan geldi. (8-1). İlk 5 dakikayı 12-1’lik üstünlükle geçen taraf Fransız temsilcisi olsa da Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Kelsey Plum ve Cecilia Zandalasini gibi isimlerden bulduğu şutlarla farkı 6 sayıya kadar indirdi.(12-6). Amel Bouderra ve Birsel Vardarli Demirmen’in karşılıklı basketleriyle devam eden ilk periyotu 21-13’lük skorla kazanan ev sahibi oldu.

İkinci çeyreğe Giorgia Sottana’nın 3 sayı çizgisinin gerisinden bulduğu isabetli şutla başlayan Fenerbahçe de, Bria Hartley’in de skor yüküne ortak olmasıyla fark 3 sayıya kadar indi (21-18).  Bu bölümde Sara Chevaugeon ile yeniden canlanan Carolo Basket, Amel Bouderra ve Hailey Peters ikilisiyle de 7 sayılık farkı yakaladı (27-20). 2. Çeyrekte son 5 dakikanın içine girilirken farkı 3 sayıya (33-30) indiren Fenerbahçe, bitime 1 dakika kala maça denge getirdi(38-38). Son saniyelerde Cecilia Zandalasini’nin 2 sayılık basketiyle karşılaşmada ilk kez öne geçen ve soyunma odasına 38-40 üstünlükle giden Fenerbahçe oldu.

Müsabakanın üçüncü çeyreğinde her iki takım da dengeli bir oyun sergilese de Fenerbahçe, ilk 4 dakikalık bölümde üstünlüğü bırakmadı(46-49). Kaleena Lewis ve Kelsey Plum’ın karşılıklı basketleriyle temponun yükseldiği üçüncü çeyrek 61-61’lik skorla sona erdi.

Mücadelenin dördüncü periyotunda her iki takım da hırslı ve istekli bir görüntü çizdi. İlk 5 dakikasını 71-68 önde geçen taraf ev sahibi takım olsa da, geriye kalan dakikalarda Fenerbahçe mücadeleyi bırakmadı ve skoru 78-78’e getirdi. Bu skorla biten dördüncü çeyrek sonunda maçta uzatma periyotu oynandı. Uzatma dakikalarında savunmada sıkıntı yaşayan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız karşılaşmayı 94-92 kaybetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.