Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan çin türkiye istatistik kurumu gündem özeti beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Cas'tan Milan'a İyi Haber

Cas, UEFA'nın Milan'a verdiği Avrupa kupalarına katılamama cezasını bozdu.

UEFA, geçtiğimiz ay gelir-gider tablolarındaki dengesizlik sebebiyle Milan'a Avrupa kupalarına katılamama cezası vermişti. Bunun üzerine Milan, Cas'a itirazda bulunmuştu. İtirazı değerlendiren Cas, UEFA'nın kararını bozarak dosyayı yeniden UEFA'ya yolladı. Milan önümüzdeki sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edebilecek. Bu karar UEFA'yla finansal fair play anlaşması yapan temsilcimiz Galatasaray'ı da rahatlattı. Milan'ın itirazı sonucu dosyası tekrar incelemeye alınan ve Avrupa kupalarına katılamama ihtimali bulunan Galatasaray, bu kararla birlikte bu ihtimalden kurtulmuş oldu.

Anahtar Kelimeler:
UefaGalatasarayCezaMilanCas
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.