Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

CEV Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final Eşleşmeleri Belli Oldu

Avrupa voleybolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan CEV Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final eşleşmelerinin kura çekimi bugün Lüksemburg’ta yapıldı. 

CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 3 temsilcimiz bulunuyor. Temsilcilerimizden Fenerbahçe Opet İtalya'nın Savino Del Bene Scandicci takımıyla, Eczacıbaşı VitrA aynı ülkeden Imoco Volley Conegliano takımıyla eşleşirken Vakıfbank ise Rusya'nın Dinamo Moskova takımıyla eşleşti. Çeyrek finalin son eşleşmesi ise Allianz MTV Stuttgart (Almanya) ile Igor Gorgonzola (İtalya) oldu. 

Eczacıbaşı VitrA ile Fenerbahçe Opet, rakiplerini eledikleri takdirde yarı finalde karşı karşıya gelecek.  VakıfBank ise tur alaması durumunda Allianz MTV Stuttgart-Igor Gorgonzola eşleşmesindeki tur atlayan takımın rakibi olacak.

2019 CEV Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ilk karşılaşmaları 12-14 Mart’ta, rövanş karşılaşmaları ise; 19-21 Mart 2019 tarihlerinde oynanacak.

Yarı final ilk ayağının 02 Nisan, rövanşının 11 Nisan tarihlerinde gerçekleştirileceği CEV Şampiyonlar Ligi’nde, final karşılaşması ise 18 Mayıs’da Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunan Max-Schmeling-Halle’de oynanacak.

2019 CEV Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final Turu Eşleşmeleri

 Allianz MTV Stuttgart (Almanya) – Italy Igor Gorgonzola Novara (İtalya)

 Dinamo Moskova (Rusya) –  VakıfBank (Türkiye)

Italy Savino Del Bene Scandicci (İtalya) –  Fenerbahçe Opet (Türkiye)

Italy Imoco Volley Conegliano (İtalya) –  Eczacıbaşı VitrA (Türkiye)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.