Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI kızılay operasyon başbakan binali yıldırım ekonomi haberleri

Çin’de Kıyasıya Mücadele: Beşiktaş 2 – 3 Schalke 04

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, Çin’de Zhuhai Sport Centre Stadı’nda Schalke 04 ile mücadele ettiği hazırlık maçından 3-2 mağlup ayrıldı. 

Beşiktaş’ın Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 ile forma terlettiği maçta, ilk golü Schalke’den Amine Harit 42. dakikada attı. İlk yarı 1-0’lık skorla sona ererken, ikinci yarıda 57. dakikada Luke Hemmerich, Schalke’nin 2. golüne imza attı. Kısa bir sürenin ardından Schalke, 63. dakikada Yevhen Konoplyanka’nın vuruşuyla skora farkı getiren 3. golü hanesine yazdırdı.  Schalke’nin gol sevinci bitmeden, Beşiktaş’ın golcü ismi Cenk Tosun sahneye çıktı ve 67. dakikada Beşiktaş’ın ilk golünü kaydetti. Tosun, 75. dakikada Beşiktaş’ın 2. golünü attı. 48. dakikada Tolgay Arslan ve 79. dakikada Fatih Aksoy'un sarı kart gördüğü maç, 3-2'lik skorla sona erdi.

İlk hazırlık maçında İstanbul'da Fortuna Sittard ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş’ta, Konfedarasyon Kupası'nda yer aldığı için Pepe ve Quaresma kamp kadrosunda yer almadı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.