Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB tesk genel başkanı bendevi palandöken gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı

Damien Comolli: Bir Planımız Var

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli takımın İsviçre kampında bir basın toplantısı düzenledi

FB TV'de yayınlanan basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Comolli bir çok önemli noktaya değindi. Takımın finansal durumunun ve UEFA ile yapılan finansal fair play anlaşmasının detaylı açıklamasını 24 haziran günü Ali Koç tarafından yapılacağını söyleyen Damien Comolli finansal fair play anlaşmasının yapılmak istenen transferler için büyük zorluk teşkil ettiğini de sözlerine ekledi. Transferlerde geç kalındığının ve gelecek transferlerin takıma adaptasyonunun nasıl olacağının sorulması üzerine Damien Comolli her şeyin bir plan dahilinde olduğunu, ihtiyaç duyulan bölgeleri bildiklerini, görüşülen oyuncuların hali hazırda takımlarıyla çalışmalar yaptığı ve bütün görüşülen oyuncuların zaten Philip Cocu'nun sistemine uyum sağlayacağını düşündükleri için seçtiklerini söyledi. Türkiye'den iki Avrupa'dan bir olmak üzere üç çok yetenekli genç oyuncu transfer ettiklerini söyeleyen Comolli transfer sezonunun başından çok daha iyi durumda olduklarını,acele edip bir tane çok iyi yüksek maliyetli oyuncu getirerek kulübün geleceğini atamayacaklarını belirtti. Ali Koç hakkında da açıklamalarda bulunan Comolli onun sadece Fenerbahçe'nin çehresini değiştirmek istemediğini aynı zamanda Türk futbolunun da değişmesi için çaba harcayacağını söyledi ve basın toplantısını noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.