Öne Çıkanlar istanbul galatasaray myk EMİNE ERDOĞAN cumhurbaşkanı Kuşadası Belediyesi Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha ak parti yasama Koç Holdingin 2023 yılı net karı dinlenme tesisleri suriye

Demir Grup Sivasspor Engel Tanımıyor

Lider Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. 

Demir Grup Sivasspor'u Beşiktaş karşısında galibiyete taşıyan golleri 7. dakikada Erdoğan Yeşilyurt, 45. dakikada Yatabare atarken, Beşiktaş'ın tek golünü ise 33. dakikada Adem Ljajic attı. 

7. dakikada Demir Grup Sivasspor öne geçti. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Erdoğan Yeşilyurt şık bir vuruşla topu filelere gönderdi. 0-1

11. dakikada Beşiktaş berebirlik golüne çok yaklaştı. Ljajic'in ceza sahası dışından sert şutunu kaleci topu kornere göndererek gole izin vermedi. 

33. dakikada Beşiktaş eşitliği yakaladı. Burak'ın kullandığı serbest vuruşta kaleciden dönen topu takip eden Ljajic dar açıdan yaptığı kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi. 1-1

45. dakikada Demir Grup Sivasspor bir kez daha öne geçti. Yatabare düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-2

Karşılaşmanın ilk yarısı Demir Grup Sivasspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. 

62. dakikada Beşiktaş beraberlik golü için direğe takıldı. Ljajic'in sert şutunda top direkten döndü.

67. dakikada Demir Grup Sevasspor sahada 10 kişi kaldı. Erdoğan'ın sert müdahalesiyle Gökhan yerde kaldı. Maçın hakemi  VAR kontrolü sonrasında Erdoğan'ın sarı kartını iptal etti ve Uğur'u direkt kırmızı kartla oyundan ihraç etti.

74. dakikada Beşiktaş beraberliğe çok yaklaştı. Caner'in kornerden ortaladığı topa şık bir vuruş yapan Atiba'nın vuruşunu kaleci aynı güzellikle kurtarak topu kornere gönderdi.

Kalan dakikalarda başkagol olmayınca lider Demir Grup Sivasspor zorlu Beşiktaş deplasmanından da üç puan ile dönerek puanını 40'a yükseltirken, Beşiktaş ise 30 puanda kaldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.