Denizlispor'da Prosinecki Dönemi Sona Erdi

2020/2021 sezonu Süper Lig'in 10. Haftasına yaklaşırken, Yukatel Denizlispor'da Robert Prosinecki depremi yaşandı. Yukatel Denizlispor yaptığı açıklamada Robert Prosinecki ile karşılıklı olarak ayrıldığını duyurdu.

Yukatel Denizlispor sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile teknik direktör Robert Prosinecki ile yollarını ayırdığını duyurdu. Yukatel Denizlispor sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda:

"Yönetim kurulumuz ve Robert Prosinecki arasında bugün yapılan toplantı neticesinde, kendisi ve ekibi ile karşılıklı olarak anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Değerli teknik direktör Robert Prosinecki'ye ve ekibine kulübümüze vermiş olduğu hizmetler için teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.