Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan babacan Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan Arap 13 Aralık 2023 Çarşamba Gündemi Çin Borsalarında İşlem Gören İnovasyon Şirketi Sayısı Çinli Bilim İnsanları

Denys Boyko Beşiktaş'ta

Beşiktaş FC Dnipro kulübü’den Kaleci Denys Boyko’yu transfer etti. Boyko 12:40'ta Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul’a geldi. Denys Boyko’yu taraftar sevinç gösterileriyle karşıladı.
 
Denys Boyko'nun sağlık kontrolleri 21 Ocak Perşembe günü(yarın) sabah 9.00'da, Fulya'da bulunan Acıbadem Sports'ta yapılacak. 1 yılı opsiyonlu 4,5 yıllık sözleşme imzalayacak olan Boyko için Beşiktaş 3,3 milyon bonservis bedeli ödeyecek. Boyko, bu yıl için 400 bin Euro alacak. Diğer yıllar için 900 bin Euro, 1 milyon Euro, 1,1 milyon Euro. Ve son yıl olarak ise 1,2 milyon ücret alacak.

Boyko,  UEFA tarafından 2015’te “yılın en iyi 11” ne aday gösterilmişti. Beşiktaş bu transferle kaleci bölgesini güçlendirmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.