Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Kuru Gürültü Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli

Derbiden Gol Sesi Çıkmadı

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi karşılaşmasından gol çıkmadı.

Maça iki takımda kontrollü başladı. 2. dakikada Mehmet ekici sağ taraftan ceza sahası içine yaptığı ortada savunma topu kornere gönderdi. 

11. dakikada Mehmet Ekici ceza sahası içine arapasını verdi ama savunma son anda topu uzaklaştırarak tehlikeyi önlemiş oldu.

Galatasaray, Fenerbahçe kalesinde uzaktan şutlar ile gol aramak isterken 13. dakikada Gomis ceza sahası içinde sağ çaprazdan uzak köşeye yerden vurduğu top yandan auta gitti.

19. dakikada Galatasaray'da bu kez Rodrigues ceza sahası içinde sol çaprazdan yerden kaleye vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

Fenerbahçe bu dakikalarda Galatasaray karşısında Mehmet Ekici ile etkili olmaya başladı. 41. dakikada da Mehmet Ekici ile gole yaklaştı ama kaleci Muslera'yı geçemedi. bu dakikada Maicon'dan topu kapan Soldado ceza alanı içine girdi ve topuk pasıyla meşin yuvarlağı müsait durumdaki Mehmet Ekici'ye aktardı. Ekici'nin sol çaprazdan sert vuruşunu Muslera direğin dibindne topu çıkardı. 

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarının başında Galatasaray net bir golden yararlanamadı. 48. dakikada Rodrigues'in ceza sahası içinde sol çaprazdan kaleye vurduğu müthiş şutu kaleci Volkan aynı güzellikle çıkardı sonrasında Gomis gelişine vurdu ve savunma son anda yatarak mutlak bir golü önledi.

55. dakikada Fenerbahçe penaltı bekledi. Soldado ceza alanı içinde topsuz mücadelede Serdar Aziz'İn müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem devam dedi 

59. dakikada Galatasaray yine Fenerbahçe kalesinde şut ile go aradı. Bu dakikada Nagatomo'nun şutunda Volkan çıkardı. Pozisyonun devamında Feghouli'nin şutu auta gitti.

81. dakikada Valbuena'nın pasında savunmanın arkasına sarkan Giuliano, Muslera'nın önde olduğu gördü ve şutunu çıkardı. Top Muslera'da kaldı.

Bu dakikalarda Fenerbahçe etkili olmaya başladı. 86. dakikada Fenerbahçe Fernandao ile gole bir kez daha yaklaştı. Fernandao'nun sağ çaprazdan şutunda top kaleci Muslera'da kaldı.

89. dakikada Galatasaray direğe takıldı. Kazanılan serbest vuruşta topun başına Maicon'un şutunda barajı geçen top yan direğe çarparak auta gitti.

90+4 dakikada Galatasaray yine mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Sinan Gümüş'ün pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Gomis uygun durumdaki Tolga'ya çıkardı. Penaltı noktası üzerinden Tolga'nın vuruşu kaleci Volkan'da kaldı.  

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca karşılaşma başladığı  0-0 sona erdi.  Bu sonuçla Galatasaray puanını 54'e yükseltirken Fenerbahçe ise 48 puana yükseltti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.