Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti İsrail gündem başlıkları Afrin Hakkari Muhbir ysk bugünün gündem özeti çin turizm pkk

Derbiden Kazanan Çıkmadı

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada golleri 65. dakikada Onyekuru ve 71. dakikada Elif Elmas kaydetti. Fenerbahçe'den Hasan Ali Kaldırım 45. dakikada kırmızı kart gördü. 

7. dakikada Galatasaray etkili geldi. Sol kanattan gelişen atakta Linnes pasını ceza sahasının dışındaki uygun durumdaki Belhanda’ya aktardı. Belhanda topu kontrol ettikten sonra çektiği şutta top direğin yanından az farkla dışarıya gitti. 

24. dakikada Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Moses'in dar açıdan şutunda iyi pozisyon alan Muslera gole izin vermedi. 

42. dakikada Semih’in savunmanın arkasına attığı uzun topta Diagne kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, Hasan Ali Kaldırım'ın müdahalesiyle yerde kalınca karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık faul kararı verdi. Palabıyık Hasan Ali’ye ilk olarak sarı kart gösterirken; pozisyonu VAR Sisteminden tekrar izledikten sonra kartın rengini kırmızı olarak değiştirdi. Fenerbahçe 45. dakikada 10 kişi kaldı. 

Kazanılan serbest vuruşu kullanmak için topun başına geçen Feghouli’nin harika şutunu kaleci Harun son anda kornere çelerek gole izin vermedi. 

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. 

53. dakikada Galatasaray net bir pozisyondan yararlanamadı. Feghouli, ters kanattan savunmanın arkasına koşu yapan Mariano’ya pasını iletti. Mariano’nun gelişine yaptığı vuruş çok az farkla direğin yanından auta gitti.

65. dakikada Galatasaray Kadıköy'de öne geçti. Feghouli'nin muhteşem ortasında Onyekuru şık bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi. 0-1

71. dakikada 10 kişi oynayan Fenerbahçe eşitliği yamaladı. Dirar'ın pasında Soldado topun üzerinden atladı ve Eljif Elmas topu filelere gönderdi.

78. dakikada Feghouli'nin sağ kanattan yaptığı güzel ortasına aynı güzellikle Onyekuru’nun kafa vuruşunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı. Galatasaray, Kadıköy'de yine kazanamazken puanını 56'ya yükseltirken Fenerbahçe ise puanını 33'e yükseltti. 

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeGalatasarayDerbi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.