Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Derbiye Saatler Kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftası dev bir derbiye sahne oluyor. Fenerbahçe Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Fenerbahçe, Galatasaray'ı konuk edecek.

Geride kalan 25 hafta sonunda Lider durumda bulunan Galatasaray ile 4. sırada bulunan Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Galatasaray 25 hafta sonunda 17 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyet ile 53 puan topladı. Fenerbahçe ise 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 47 puan topladı.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 109 yıllık rekabette 387. dev randevuya çıkacak. Bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda Fenerbahçe 146 kez kazanırken rakibi Galatasaray ise 123 kez kazandı. 117 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Fenerbahçe 386 maç sonunda Galatasaray filelererine 532 gol bırakırken, Galatasaray ise Fenerbahçe filelerine 482 gol bıraktı. Lig'de ise oynanan 121 karşılaşmada Fenerbahçe 50 kez gülerken Galatasaray ise 33 kez güldü. 38 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Lig'de oynanan 121 karşılaşmada ise Fenerbahçe 154 gol atarken Galatasaray ise 116 gol attı.

Kadıköy'de Fenerbahçe Üstünlüğü

Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı Kadıköyde büyük üstünlüğü bulunuyor. Fenerbahçe rakibi Galatasaray'a Kadıköy'de 19 yıldır yenilmiyor. Fenerbahçe en son rakibi Galatasaray'a karşı Kadıköy'de 22 Aralık 1999 tarihinde yenildi. O tarihte Galatasaray'ın başında Fatih terim bulunuyordu. Galatasaray ve Terim'in 4 yıl üst üste şamponluk yaşadığı dönemin ilk yılıydı.

Bugün oynanacak derbide Galatasaray kazanırsa Fenerbahçe ile puan farkını 9'a çıkaracak ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı azalacak. Fenerbahçe kazanırsa Lider ile puan farkını 3'e indiricek ve şampiyonluk yarışında bende varım diyecek 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.