Dick Advocaat: "Üç takım Avrupa'da devam ediyorsa...''

UEFA Avrupa Ligi’nde grubu lider tamamlayan Fenerbahçe’nin teknik direktörü Dirk Advocaat, 1-0 kazanılan Feyenoord maçının ardından basın toplantısı yaptı.

Oynanan oyundan çok memnun kalmadığını belirten Advocaat, “En iyi maçımız değildi. Organizasyon açısından iyiydik. İyi mücadele ettik ama daha iyi bir oyun oynamalıyız. 3 takımın Avrupa Ligi'nde olacak olması çok önemli. 3 takım Avrupa Ligi'nde devam ediyorsa bu Türk futbolunun gelişimidir. Moussa Sow güzel bir gol attı ve iyi mücadele etti ama bu akşam çok iyi oynayan bir oyuncumu göremedim" açıklamalarında bulundu.

“Hedefimiz Üç Kulvarda İleri Gitmek”

Pazartesi günkü maç için yoğunlaştıklarını belirten Advocaat, "Herkes çok uzağa bakmaya başlamış. Bizim şu an bakmamız gereken pazartesi günkü maç. Şimdiden finali konuşmaya başlamayalım. Önümüzde ligde ve Avrupa'da oynayacağımız çok maç var. Hedefimiz üç kulvarda olabildiğince ileri gitmek. Ama bu mümkün mü bilemiyorum. Kazanırsan iyisin, kaybedersen kötüsün” dedi.

“En İyi Oyunumuz Değildi”

Advocaat açıklamalarına şu şekilde devam etti:
“Bugün en iyi oyunumuz değildi. Bu anlamda takımın oynadığı oyun tarzından memnun değilim. Bu oyun tarzının neden böyle olduğunu anlamıyorum. Bunun sebebini bilmiyorum. Önümüzde maçlar var. Her maç bizim için bir final niteliğinde. Bu ayın sonunda da şampiyonluk yarışının içinde olup olmayacağımızı göreceğiz. Burada söylemek istediğim şu, top bizdeyken bireysel anlamda daha iyisini yapmalıyız. Topu kaybetmemeliyiz, bu anlamda kendimizi geliştirmeliyiz. Fazla sayıda antrenman yapamıyoruz. Umarım gelecek sezon antrenman yapmak için daha fazla zamanımız olacak."
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.