Diego Reyes Fenerbahçe'de

Meksikalı savunma oyuncusu 26 yaşındaki Diego Reyes kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza attı. Diego Reyes, “Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğim için çok mutluyum” dedi.



Diego Reyes sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendini Fenerbahçeli yapan resmi sözleşmeye imza attı.

Diego Reyes: “Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğim için mutluyum”

Diego Reyes ise, “Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Bunun da bana yüklediği sorumluluk çok büyük. Elimden geleni yapacağım, çok çalışacağım ve bu sene takımımla şampiyon olmak istiyorum” dedi.

Fenerbahçe forması giyen her futbolcunun önemli olduğunu ifade eden Meksikalı yıldız, “Birebir olarak tanıdığım oyuncular yok ama Fenerbahçe’de forma giyen her oyuncunun önemli olduğunun farkındayım ve onların da isimlerini duydum, biliyorum. Takıma katılmak ve arkadaşlarımı tanımak için sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştu.

Diego Reyes, Fenerbahçe tarihindeki ilk Meksikalı futbolcu olduğu için yaşadığı gururu şu şekilde ifade etti:
“Burada forma giyen ilk Meksikalı futbolcu olduğum için çok mutluyum. Bana, burada oynama fırsatı verdiği için Fenerbahçe Spor Kulübü’ne sonsuz teşekkür ederim. Bana güvendiler ve böyle bir ilke imza attığım için gurur duyuyorum. Umuyorum ki böylece bir kapı açılmıştır ve benden sonra da diğer Meksikalı oyuncular buraya gelir.”

Yeni transferimiz Diego Reyes, sözlerini taraftarımıza verdiği şu mesajla noktaladı: “Bizlere inansınlar. Gerçekten çok büyük bir kulübüz ve güçlü bir takım olduk. Bu sene umuyorum ve inanıyorum ki şampiyon biz olacağız”.

 

Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.