Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE

Dünyanın En Önemli Golfçüleri Regnum Carya'da Mücadele Edecek

Turkish Airlines Open 2016 Turnuvası bu yıl, Belek'teki Regnum Carya Golf & Spa Resort’ta oynanacak. 7 milyon dolar ödüllü turnuvanın yıldızlarından birisi de tüm zamanların en başarılı golfçüsü kabul edilen Tiger Woods olacak.
 
Önceki yıllarda Tiger Woods, Rory McIlroy, Henrik Stenson, Martin Kaymer ve Victor Dubuisson gibi dünyaca ünlü golfçülerin mücadele ettiği Turkish Airlines Open Golf Turnuvası bu yıl Regnum Carya Golf & Spa Resort çatısı altında  yer alan Carya Golf Club’ta oynanacak.



Bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek ve dünyanın en iyi golfçülerinin katılacağı organizasyon için Tiger Woods bir kez daha Belek’e gelecek. Turnuva hazırlıklarına başlandığını açıklayan Regnum Carya Golf & Spa Resort Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, “Uluslararası çok önemli etkinliklere ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. 3-6 Kasım arasında bu kez dünyanın en iyi golfçülerini ağırlayacağız. Dünya basınının da yakından takip ettiği turnuva hem Belek’in golf ile anılmasına hem de ülkemizin tanıtımına katkı sağlıyor” dedi.



58 Ülkede Canlı Yayınlanacak

European Tour Productions sorumluluğunda gerçekleşecek turnuva, tüm dünyada 45 yayıncı kuruluş tarafından 58 ülkede yayınlanacak. Turnuvanın devam edeceği 4 gün boyunca canlı ve bant yayınlarının yaklaşık 500 milyon haneye ulaşacağı tahmin ediliyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.