Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank almanya chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ukrayna ankara abd

Dursun Özbek: “Tudor’un Arkasındayız”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni transfer Mariano’nun imza törenin ardından düzenlenen basın toplantısında, “Tudor'u Galatasaray'a faydalı olacağını düşünerek biz getirdik. Şu anda Galatasaray'ın teknik direktörü. Yönetim nerede duracak? Elbette Tudor'un arkasındayız” dedi.

Yeni transfer Mariano’nun imza törenin ardından düzenlenen basın toplatışında konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu. Wesley Sneijder’in ayrılmasının ardından gelen transfer tepkisi üzerine açıklamalarda bulunan Özbek, “Özellikle son günlerde büyük yankı bulan Wesley’in ayrılması Galatasaray için önemliydi. Yaklaşık 4.5 yıl hizmet vermiş bir oyuncumuz. Verdiği hizmetler için kendisine teşekkürlerimi gönderiyorum. Oyuncular belli bir süre hizmet verir ve bir süre sonra vedalaşmak zorunda kalır. Bu hayatın gerçeği. Wesley’in çok güzel hatıraları var fakat her iki tarafın uymak zorunda olduğu kariyer planları var. Bu tek taraflı alınmış bir kara değil. Mayıs ayında karşılıklı konuşulan bu ayrılık kararı detaylar nedeniyle bugüne gelmiştir. Tek taraflı, Galatasaray'ın antrenörünün istedi-istemediği polemiğine sokmak yanlış. Galatasaray tarihine bakın; oyuncular belli bir periyotta misyonlarını tamamlar ve kariyer planlaması çerçevesinde ayrılık kaçınılmaz olur” ifadelerini kullandı. 

“Östersunds Maçı Bir Kazaydı”

Yenilgilerin ardından taraftar tepkisini yoğun olarak alan Başkan'ın açıklamasında şu ifadeler kaydedildi:

“Östersunds maçı bir kazaydı. İstemediğimiz bir skorla karşılaştık, bunun bir yol kazası olarak kabul edilmesi gerekir. Perşembe günü bu kazanın tamiri için hep birlikte en iyisini yapacağımızdan eminim. Tudor'u Galatasaray'a faydalı olacağını düşünerek biz getirdik. Şu anda Galatasaray'ın teknik direktörü. Yönetim nerede duracak? Elbette Tudor'un arkasındayız.Wesley 'in 20 milyon Euro'luk fesih konusu 2 yıl önce yapılan sözleşmesindeki bir madde. Fesih sözleşmesi yapılan kontrata göre hazırlandığı için bu madde ister istemez fesih sözleşmesinin içinde olma gereği var. Fesih sözleşmesi kontrata uygun konulmuştur. Wesley’in Türkiye’de başka takımda oynaması endişesiyle konulmuş bir madde değildir.

Bir sabah gazeteyi açıyorum: ‘Muslera'yı gönderecekler’. Muslera son derece güvendiğimiz, önemli ve başarılı bir oyuncumuz. Uzun yıllar daha Galatasaray'a hizmet edecektir. Çıkan haberleri kınıyorum. Başka da söyleyecek bir şeyim yok. Nereden bulup çıkartıyorlar, hayretler içindeyim.
Hiçbir Galatasaraylının Galatasaray Spor Kulübü 'nün kaotik bir ortama sürüklenmesini isteyeceğini düşünmüyorum. Bunlar yazılıyor, bunların başka mihraklar sayesinde olduğunu düşünüyorum.”
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.