Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Eczacıbaşı VitrA, CEV Kupası Şampiyonu!

Ülkemizi 2018 CEV Kupası bayanlar kategorisinde temsil eden Eczacıbaşı VitrA, final ikinci (rövanş) maçında, TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda konuk ettiği Belarus’un Minchanka Minsk takımını 25-17, 25-17 ve 25-17’lük setlerle 3-0 mağlup ederek 2018 CEV Kupası şampiyonu oldu.

Final karşılaşmasının ardından düzenlenen kupa ve madalya töreninde; Eczacıbaşı VitrA’dan Tijana Boskovic, CEV Kupası Finallerinin En Değerli Oyuncusu (MVP) seçildi. Tijana Boskovic’e ödülünü DenizBank Grup Müdürü Zeki Bilsel takdim etti.

CEV Kupası’nı ikinci sırada tamamlayan Minchanka Minsk’e madalyalarını Eczacıbaşı Holding Mali İşler Grup Başkanı ve Holding Genel Müdürü Sacit Basmacı ve CEV Kupa Komisyon Sekreteri Natalia Konstulska takdim etti.

CEV Kupası’nı şampiyon olarak tamamlayan temsilcimiz Eczacıbaşı VitrA‘ya madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile TVF Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlardan Sorumlu Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, şampiyonluk kupasını ise; CEV Asbaşkanı Özkan Mutlugil takdim etti.

Ayrıca; karşılaşmanın ardından final karşılaşmalarında düdük çalan hakemler ile CEV Delegeleri ve Medikal Delegelerine ödüllerini CEV Asbaşkanı Özkan Mutlugil takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.