Öne Çıkanlar terörist MSB Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu deprem Kovid19 cumhurbaşkanı

Eczacıbaşı VitrA Dünya İkincisi

Eczacıbaşı VitrA, 2019 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano’ya 3-1 mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Eczacıbaşı VitrA, Çin’in Shaoxing kentinde bulunan Olimpiyat Spor Merkezi’nde oynanan mücadelede ilk seti 22-25 almasına karşın rakibine 25-14, 25-19 ve 25-21'lik setlerle 3-1 mağlup olaarak turnuvada dünya ikincisi oldu. 

2019 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonasını İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano şampiyon olarak tamamlarken Eczacıbaşı VitrA ikinci olarak, Vakıfbank ise üçüncü olarak tamamladı.   

Anahtar Kelimeler:
Eczacıbaşı VitrA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.