Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener Hakkari AİLE kosgeb pkk Argylle: Gizli Casus

Efsane Futbolcu Steven Gerrard Yeşil Sahalara Veda Etti

İngiltere ve dünyanın en başarılı isimlerinden Steven Gerrard yeşil sahalara veda etti.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'un efsanevi ismi Steven Gerrard, profesyonel futbol hayatına nokta koydu.

İngiltere Premier Lig’in efsanevi isimlerinden Steven Gerrard emekliliğini açıkladı. 36 yaşında futbolu bırakma kararı alan Gerrard'ın, efsane haline geldiği Liverpool'da,  menajer Jurgen Klopp'un teknik ekibine katılabileceği belirtti.

Liverpool formasını 710 kez giyen Gerrard, kariyeri boyunca hiç Premier Lig şampiyonluğu yaşayamadı.

Kariyerinin sonlarında Liverpool'dan ayrılan Gerrard, 2015'ten beri Los Angeles Galaxy forması giyordu.

Gerrard, İngiltere Milli Takımının formasını da 114 kez giydi ve 3 büyük turnuvada mücadele etti.
Liverpool'daki ilk resmi maçına 1998 yılında çıkan Gerrard, 180 kez rakip fileleri havalandırmasının yanı sıra 100 de asist yaptı.

36 yaşındaki futbolcu, sadece ligde mutlu sona ulaşamadığı Liverpool ile bir UEFA Şampiyonlar Ligi, bir UEFA Kupası, 2 UEFA Süper Kupa, 2 İngiltere Federasyon Kupası ve 3 İngiltere Lig Kupası şampiyonluğu yaşadı.
İngiliz Profesyonel Futbolcular Birliği tarafından 8 kez yılın futbolcusu seçilen Gerrard, 6 kez de Premier Lig'de ayın futbolcusu ödülünü aldı.
Orta saha oyuncusu, 2015 yılının temmuz ayından beri oynadığı Los Angeles Galaxy'de ise 36 maçta 5 gol ve 15 asist üretti.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.