El Clasico'da Zafer VakıfBank'ın

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 20. haftasında Eczacıbaşı VitrA'yı 25-21, 25-13 ve 25-19'luk setlerle 3-0 mağlup etti. Voleybolun El Clasico'sunda zafere ulaşan sarı-siyahlılar, ligdeki galibiyet sayısını 19'a çıkardı. 

Son iki senenin Dünya ve Avrupa Şampiyonu VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 20. haftasında Eczacıbaşı VitrA'yı 25-21, 25-13 ve 25-19'luk setlerle 3-0 mağlup ederek, ligdeki galibiyet sayısını 19'a çıkardı. VakıfBank Spor Sarayı'nda dolu tribünler önünde oynanan voleybolun El Clasico'suna hücumda etkili başlayan sarı-siyahlılar, çekişmeli geçen ilk seti 25-21 alarak, karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Etkili hücum performansını ikinci sette de devam ettiren VakıfBank, teknik molasına 12-6 önde girdiği seti 25-13 almayı başardı. Sarı-siyahlılar, ikinci sette altı blok sayısıyla oynadı. Rakibine üçüncü sette de geri dönüş imkanı tanımayan VakıfBank, seti 25-19, maçı da 3-0 kazandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.