Energa Torun 77 - 55 Galatasaray

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, EuroCup Women ikinci hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Energa Torun’a 77-55 mağlup oldu.


Galatasaray, oyun anlamında dengede geçen ilk çeyreği 16-14 geride kapattı. Energa Torun ikinci çeyreğe hızlı girdi ve çeyreğin ilk 4 dakikasında skoru 21-14’e getirerek farkı 7 sayıya kadar çıkardı. Çeyreğin kalanında sarı kırmızılılar oyunda dengeyi sağlasa da devreye 33-26 geride girdi.

Üçüncü çeyreğede Energa Torun daha iyi başlayan taraftı.  Çeyreğin ilk beş dakikasında farkı 14’e kadar çıkarmayı başaran ev sahibi ekip Energa Torun çeyreği de 53-34’lük üstünlükle kapadı. Son çeyrekte te oyunda üstünlüğünü koruyan Energa Torun sahadan 77-55’lik galibiyetle ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.