Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis Aleyna Tilki Yıldız Tilbe Sertab Erener demet akalın zorlu psm marmaris gülben ergen sezgin tanrıkulu

Ertelenen MKE Ankaragücü - Atakaş Hatayspor Maçının Tarihi Belli Oldu

Süper Ligin 6. haftasında oynanması gereken, MKE Ankaraücü - Atakaş Hatayspor maçı Atakaş Hatayspor kulübünde yaşanan pozitif vakalar ve test sonucu pozitif olan oyuncuların karantina süreleri sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

Süper Ligin 6. haftasında oynanması gereken ve ertelenen MKE Ankaraücü - Atakaş Hatayspor maçı için Tükiye Futbol Federasyonu(TFF) tarafından maçın hangi tarihte oynanacağına dair bir açıklama yayınladı.

Tükiye Futbol Federasyonu(TFF) yaptığı açıklamada:

"Süper Ligin 6. haftasında oynanması gerekirken, Atakaş Hatayspor kulübünde yaşanan pozitif vakalar ve test sonucu pozitif olan oyuncuların karantina süreleri sebebiyle ileri bir tarihe ertelenen MKE Ankaragücü-Atakaş Hatayspor müsabakası, 15 Aralık Salı günü oynanacak.

Eryaman Stadı'nda yapılacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak." ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.