Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ihracat cumhurbaşkanı HAVA HAREKATI Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan (ECLAC CUMA GÜNÜ tsk bıst 100 endeksi ekipler 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

Eski Efsane Son Yolculuğuna Uğurlandı

Galatasaray'ın ve Türk basketbolunun efsane isimlerinden Yalçın Granit son yolculuğuna uğurlandı. Galatasaray'ın efsane basketbolcusu Yalçın Granit için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. 

Cenaze törenine birçok isim katıldı. Cenaze törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Recevik ve Ömer Cansever, Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Oytun Özer, eski başkanlarımızdan Faruk Süren, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu Yetkilileri, spor ve basketbol camiasının önemli isimleri ile birlikte Yalçın Granit'in ailesi ve sevenleri katıldı.

Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından merhum Yalçın Granit Kilyos Mezarlığı’na defnedildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.