Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken tüik abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Etimesgut Belediyespor Şampiyonluk Kupasını Aldı

Türkiye 3. Ligi 2. Grupta şampiyon olan ve 2. Lige yükselen Etimesgut Belediyespor'a şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Nihat Özdemir verdi.

Türkiye 3. Ligi 2. Grupta şampiyon olarak 2. Lige yükselen Etimesgut Belediyespor, Payasspor maçının ardından düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı. Türkiye Futbol Federayonu Başkanvekili Nihat Özdemir, Şampiyonluk kupasını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Kulüp Başkanı Hasan Kartal'a verdi.

Kupa ve madalyalarını alan futbolcular büyük sevinç yaşarken bu sevinçlerini taraftarlarıyla paylaştılar. Şampiyonluk turu atan futbolculara taraftarlar, "Şampiyon Etimesgut, En Büyük Etimesgut" tezahüratında bulundular. Törende ayrıca kendi liglerinde şampiyon olan Etimesgut Belediyespar U14 ve U19 takımlarına da kupaları verildi.

Kupa töreninde konuşan Federasyon Başkanvekili Nihat Özdemir, Etimesgut Belediyespor'un büyük bir sportif başarıya imza atarak 2 yılda 2. lige yükseldiğini belirterek, "Etimesgut'un aynı başarıyı 2. Lig'de de yakalayarak 1. lig'e yükseleceğine inanıyorum" dedi. Başkan Demirel de konuşmasında, bütün Etimesgutluların takımını sahiplendiğini ve şampiyonlukta herkesin payının bulunduğunu vurgulayarak, taraftarlara teşekkür etti, futbolcuları kutladı. Kulüp Başkanı Hasan Kartal da şampiyonluğu inancın zaferi olarak niteleyerek, takımın çıkışını sürdüreceğini kaydetti. Törende, Ankaralı sanatçı Hüseyin Kağıt türküleriyle futbolcuları ve taraftarları coşturdu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.