Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik cumhurbaşkanı erdoğan ak parti

Etimesgut Belediyespor Yıldızlarını Arıyor

Başkentin 2. lig ekiplerinden Etimesgut Belediyespor, sezon öncesinde altyapısını daha güçlendirmek için kolları şimdiden sıvadı. Geleceğin yıldız futbolcularını yetiştirmeyi planlayan kulüp, genç yetenekleri keşfetmek için futbolcu seçmeleri yapacak.
 
13-17 YAŞ ARASI GENÇLER

16-20 Haziran tarihleri arasında, Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda saat 18.00'da yapılacak seçmelere 2000-2004 tarihleri arasında doğumlu gençler katılabilecek. Seçmelere katılmak isteyen yıldız adaylarının sağlık raporu, kimlik fotokopisi, veli izin belgesi ve spor kıyafetlerini yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Ayrıntılı bilgiye: 0312 244 04 39 No'lu telefondan ulaşılabilecek.
 
HEDEF A TAKIM
Yıldız futbolcu adayları, kulübün altyapı hocaları tarafından beğenilmeleri durumunda yaş gruplarına göre profesyonel takıma dahil edilecekler. Etimesgut Belediyespor'un 19, 17, 15, 14 ve 13 yaş altı takımlarında 100’ün üzerinde futbolcusu bulunuyor. Bu takımlarda kendini gösteren başarılı futbolcular 2. ligde şampiyonluk mücadelesi veren A takıma girebilecek.
 
ALTYAPIYI ÖNEMSİYORUZ
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, futbolda başarı için altyapının güçlü olması gerektiğini söyledi. Bu sezon 2. ligde şampiyon olarak 1. Lig'e çıkmak istediklerini kaydeden Demirel, "Kulüp yönetimimiz şampiyon bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdürüyorlar. Diğer yandan da altyapımıza yetenekli futbolcular katmak istiyoruz. Altyapı seçmelerimize 13-17 yaş arasındaki tüm gençlerimizi davet ediyorum" dedi.
 
 
SEÇME TARİHLERİ
16 Haziran Cuma: 2000 Doğumlular
17 Haziran Cumartesi: 2001 Doğumlular
18 Haziran Pazar: 2002 Doğumlular
19 Haziran Pazartesi: 2003 Doğumlular
20 Haziran Salı: 2004 Doğumlular
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.