Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

EURO 2016'da Gol Çizgisi Teknolojisi Kullanılacak

UEFA, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde gol çizgisi teknolojisi kullanılacağını resmen açıkladı.

UEFA İcra Kurulu, yılın ilk toplantısını UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino başkanlığında İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirdi.

Toplantının ardından UEFA tarafından yapılan açıklamada, daha önce Dünya Kupası'nda faydalanılan gol çizgisi teknolojisinin, Fransa'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek EURO 2016'da kullanılacağı duyuruldu. Teknolojiden gelecek yıl UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundan itibaren, 2017-2018 sezonunda ise UEFA Avrupa Ligi gruplarından başlayarak faydalanılacağı belirtildi.

Toplantıda ayrıca itiraz süreci tamamlanana kadar futboldan 8 yıl men cezası alan Michel Platini'nin yerine UEFA başkanlığı için seçim yapılmayacağı ifade edildi. Infantino'nun 26 Şubat'ta yapılacak seçim öncesi FIFA başkanlığı adaylığının da desteklendiği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.