Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Euroleague Kadınlar: Fenerbahçe 80 - UMMC Ekaterinburg 77

Fenerbahçe Kadın Basketbol TakımıKadınlar Euroleague B Grubu 11.hafta maçında Rus ekibi UMMC Ekaterinburg’u büyük çekişmeye sahne olan maçta 80-77 kazanarak 9. galibiyetine imza attı. Fenerbahçe bu sonuçla rakip Ekaterinburg’u üst üste üçüncü kez mağlup etti.

Fenerbahçe ilk periyotta 8-2 geriye düşmesine rağmen Aerial Powers’ın katkısıyla skoru 14-14 eşitlemesine karşın 18-19 yenik ayrıldı. İkinci çeyrekte Aerial Powers ve Kelsey Plum’ın skorer oyunuyla ikinci çeyreği 42-38 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrekte büyük bir çekişmeye sahne oldu. Fenerbahçe rakibi karşısında son çeyreğe 56-55 önde girdi.

Son çeyreğe Ayşe Cora’nın  basketiyle başlayan Fenerbahçemiz,  Anastasiya Verameyenka’nın basket faulü ve Kelsey Plum’ın üçlüyle farkı 7 sayıya çıkardı ve 64-57 öne geçti. UMMC Ekaterinburg'da Griner’i durdurmakta zorlanan ekibimiz son 5 dakikaya 67-68 geride girmesine karşın Kelsey Plum ile etkili oldu ve 75-72 öne geçti. Maçı bırkamayan temsilcimiz çekişmeli geçen müçadelede rakibini 80-77 yenerek grubundaki 9 galibiyetini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.