Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI kızılay recep tayyip erdoğan operasyon başbakan binali yıldırım

Fatih Terim: "Emeği Geçen Herkese Sonsuz Teşekkür Ediyorum"

Galatasaray’la kariyerindeki 7. lig şampiyonluğunu elde eden İmparator Fatih Terim, Göztepe maçı sonrasında yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı:

“Göztepe ile başladık, Göztepe ile bitirdik. Galatasaray’a hayırlı olsun. Kulübümüzün 21. Benim 7. şampiyonluğum. Anamızın ak sütü gibi hak edilmiş bir şampiyonluk olarak görüyorum. Bunu hak eden en başta oyuncularıma sonsuz teşekkür ediyorum. Hasan hocama, Ümit hocama, Levent hocama ve Taffarel hocama teşekkür ediyorum. Fizik departmanımıza, bütün yanımda çalışan yardımcılarıma sonuz teşekkür ediyorum. Daha evvel emeği geçen başkan ve yöneticilere şimdiki mevcut başkan ve yöneticilere çok teşekkür ediyorum. Arena’daki profesyonel çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Benle beraber Galatasaray’daki bütün çalışanlara ve profesyonellere teşekkür ediyorum. Dünyadaki bütün Galatasaray taraftarlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Kendi satımızda oyuna katkı koyan resmen 12. adam olarak bizim her zaman yanımızda olan, destekleyen taraftarlarımıza da sonsuz teşekkür ediyorum. Tüm ailelerimize, oyuncularımın ailelerine, eşlerine, çocuklarına bu şampiyonluktaki katkıları için sonsuz teşekkür ediyorum. Tüm aileme ve torunlarıma teşekkür ediyorum.”

“Taraflı tarafsız, isteyen istemeyen, doğru yanlış bir sürü şeyi geride bıraktık. Çok şükür Allah’a bu şampiyonluğu kucakladık. Onun için çok mutluyum. Böyle büyük bir başarıyı elde eden Galatasaray kulübü yarın kendine yakışır bir şekilde Ali Sami Yen’de bunu hep beraber gönlümüzce kutlayacağız. Bugün için Florya’yı kapattık. Fiziki şartlardan dolayı… Yarın hep beraber, birbirimize sarılacağımız emeği geçenlerle eğleneceğimiz bir gün olacak inşallah. Yarın Ali Sami Yen’de buluşmak üzere.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.