Fatih Terim Milli Takımı Bıraktı

Türkiye A milli Futbol takımı teknik direktörü Fatih Terim görevinden ayrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yaptığı açıklamada Teknik Direktör Terim ile TFF yetkilileri bugün bir araya gelerek karşılıklı anlaşma yoluyla yollarını ayırdıklarını belirtti. Açıklamada TFF "Gerek Türkiye'de gerek dünyada başarıları ile kendini kanıtlamış ve Türk futboluna büyük hizmetler vermiş olan değerli hocamıza teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluklar dileriz" dedi.

Terim’in Euro 2016 sırasında yaşanan prim krizinin ardından Arda Turan’ın A milli takımı uçağında gazeteci Bilal Meşe ile kavga etmesi ile TFF arasında ipler kopma noktasına geldiğini Alaçatı’daki kebapçıda çıkan kavgayla iki taraf arasındaki  ilişkilerin iyice gerildiği görülüyordu. Rüştü Reçber ‘in köşe yazısında istifa etmesi gerektiğini söylemesi ile çıkan tartışmalar sonucu Terim’in , teknik direktörlük görevinden ayrıldığı düşünülüyor.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.