Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener Hakkari AİLE kosgeb Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan

Fatih Terim’in Kardemir Karabükspor Maçı Sonrası Açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim farklı kazanılan Kardemir Karabükspor maçını değerlendirdi.

Farklı galibiyeti değerlendiren Fatih Terim, “En önemli sebep rakibimizin kim olduğu, hangi durumda olduğundan bağımsız ciddi ve disiplinli olmamız. Herhalde bu, galibiyeti hazırladı diye düşünüyorum. Bizim için ciddiyet ve disiplin vazgeçilmez iki öge. Her maç rakibimizin durumundan bağımsız bu iki önemli unsur bizim en önemli artımız bugün için” şeklinde değerlendirirken ikinci yarıda uzun bir aranın ardından forma giyen Fernando için ise şu ifadeleri kullandı:

“Fernando için fırsat bulduk bu maçta. Daha az düşünüyorduk aslında. Devre arasına farklı girmemiz onu da oyuna sokmamızı sağladı. Üzerindeki ürkekliği zamanla atacak. Fernando bizim orta sahamıza dinamizm katacak. Daha fazla oyuncu imkanımız olacak orta sahada. Bu yüzden bugün o da bizim için ayrı bir kazanç.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.