Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

Fener, Konya'dan Şen Dönüyor

Spor Toto Süper Lig'de 8. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Atiker Konyaspor'u 1-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Atiker Konyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma, konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Genellikle orta sahası şeklinde geçen müsabakada konuk ekip Fenerbahçe, 25. dakikada Emenike'nin Penaltıdan attığı golle rakibi Atiker Konyaspor'u 1-0 mağlup etti ve puanını 12'ye yükselterek Lig'de 5. sıraya yükseldi. 

Sahasında en son 29 Ağustos 2015'te Galatasaray'a kaybeden Atiker Konyaspor, bu maçtan sonra sahasında oynadığı 18 müsabakayı da kaybetmemişti. Fenerbahçe yenilgisiyle 18 maçlık sahasında yenilmezlik serisinide kaybetmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.