Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Fenerbahçe 3 Puanı 3 Golle Aldı

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, Eskişehirspor'u Fenandao (2) ve van Persie'nin golleriyle 3-0 mağlup etti ve liderliğe yükseldi.

Fenerbahçe 45. dakikada penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Fernandao, topu filelere gönderdi: 0-1.

Fenerbahçe ilk yarının son dakikasında penaltıdan bulduğu golle soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda da oyunun hakimi olan Fenerbahçe 74. dakikada farkı 2'ye çıkarttı. Nani'nin ceza sahasından çektiği şutta kaleci Boffin'in kontrol edemediği top, Fernandao'nun önünde kaldı. Brezilya forvet, kaleci Boffin'i çalımlayıp, topu filelere göndererek, takımının ikinci golünü kaydetti: 0-2.

85. dakikada Fenerbahçe, 3. golü buldu. Volkan Şen, savunmada yapılan hatayı iyi değerlendirdi. Toko'nun hatasında topla buluşan Volkan Şen, topu uygun pozisyondaki Robin Van Persie'ye iletti. Robin van Persie, topu boş ağlara gönderdi: 0-3.

Karşılaşma Fenerbahçe'nin 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.  

Fenerbahçe, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.