Öne Çıkanlar Fan Jinshi Pepenin imza töreni Pepenin sözleşmesi Pepe imzaladı Pepe İçin İmza Töreni Düzenlendi Galatasaray Transfer Haberleri Koltuk Testçisi Galatasaray Tek Golle 3 Puanı Kaptı atatürkçü düşünce derneği 15 temmuz için ne dedi Haymananın kurtuluş gününe kimler katıldı hülya avşar meteoroloji haberleri

Fenerbahçe, Akhisar'dan Mağlubiyetle Dönüyor

Süper Lig 7. hafta açılış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor’a 1-0 yenilerek Manisa'dan puansız dönüyor.

Süper Lig'de geçen hafta sahasında Beşiktaş'ı mağlup ederek toparlanma sinyalleri veren Fenerbahçe Akhisarspor deplasmanından mağlubiyetle dönerek taraftarlarını üzdü.

İlk yarısı sönük bir şekilde geçen karşılaşmanın ikinci yarısına sadece Akhisarspor'un tek golü ve Alper Potuk ile Martin Skrtel'in kırmızı kartları vardı. Akhisarspor 60. dakikada öne geçti. Soner Aydoğdu'nun pasıyla ceza alanında topla buluşan Onur Ayık, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrılırken 3 puanın sahibi oldu. Teleset Mobilya Akhisarspor bu galibiyetle puanını 13. çıkarırken Fenerbahçe'nin üzerinde yer alırken, Fenerbahçe bu mağlubiyetle 11 puanda kaldı. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.