Öne Çıkanlar çin galatasaray MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank beşiktaş chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’ne Katılmaya Hak Kazandı

Fenerbahçe futbol takımı UEFA Avrupa Ligi’ne katılımıyla ilgili tüm kriterleri yerine getirdi. Turnuvada oynamaya hak kazanan takıma bugün UEFA tarafından resmi duyuru yapıldı.

Kulübün, 2017-2018 futbol sezonunda UEFA Avrupa Ligi’ne katılımıyla ilgili tüm kriterleri yerine getirdiği ve turnuvada oynamaya hak kazandığı UEFA tarafından resmen bildirildi.

UEFA’dan kulübe 19 Haziran 2017 tarihinde tebliğ edilen bilgilendirme yazısında, kulübün UEFA Avrupa Ligi 2017-2018 futbol sezonuna ait düzenlemeleri eksiksiz bir şekilde karşıladığı ifade edildi ve turnuvada bulunmasında hiçbir sıkıntı olmadığı dile getirildi.

UEFA’dan gönderilen kabul metninde, UEFA Avrupa Ligi’ne katılım için gerekli tüm belgeler dikkatli bir şekilde incelendikten sonra UEFA Avrupa Ligi 2017-2018 Talimatı Paragraf 4.01’de yer alan tüm kriterlerin yerine getirildiği kabul edildi. "Kulübün 2017-2018 sezonu için UEFA Avrupa Ligi’nde yer almasının kabul edildiğini memnuniyetle bildiriyor, başarılı bir sezon diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.