Öne Çıkanlar diyarbakır Kent Ayyuka eNBE azerbaycan istanbul gündem özeti çin türkiye CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Rino virüs Shu Jueting

Fenerbahçe Beko 80-82 Zalgiris Kaunas

Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu ikinci maçında Zalgiris Kaunas’ı konuk eden Fenerbahçe Beko, Litvanya temsilcisine 80-82 mağlup oldu ve seride durum 1-1’e geldi.

Taraftar desteğini arkasına alarak karşılaşmaya çok iyi başlangıç yapan Fenerbahçe Beko, ilk 2 dakikayı 8-2 önde geçti. Boyalı alandan bulduğu sayılarla farkı eritmeye çalışan Litvanya ekibi, oyunu boyalı alan dışından kurmaya başlayınca dış atışlarla skoru 15-16 yaptı. Başa baş geçen son bölümün ardından ilk periyot 21-20 Fenerbahçe Beko üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci periyotta konuk ekip hücum ribauntlarını alarak bulduğu sayılarla skoru 26-30 yapınca Fenerbahçe Beko koçu Obradovic’ten mola geldi. Mola dönüşü farkı eritemeyen Fenerbahçe Beko soyunma odasına 39-46 geride gitti. 

İkinci yarıya istediği başlangıcı yapamayan Fenerbahçe Beko televizyon molasını 46-61 ve üçüncü periyotu da  58-73 geride tamamladı.

Dördüncü periyotta hücumda ve savunmada etkili olan temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Kalinic ve Sloukas’ın sayılarıyla farkı 11 sayıya indirdi: 62-73. Karşılıklı basketlerle süren oyunda Melli’nin smacıyla da fark 9 sayıya indi ve televizyon molasına 68-77’lik skorla gidildi. Moladan Guduric’in üçlüğüyle dönen Fenerbahçe Beko, Ulanovic’in basketinin ardından molaya gitti: 71-79. Fenerbahçe Beko moladan Datome ve Vesely’nin basketleriyle dönünce bu kez konuk ekipten mola geldi: 74-79. Son bölümü büyük çekişmeye sahne olan mücadele 39 saniye kala 80-80’de eşitlendi ve Litvanya temsilcisi bulduğu basket ile  karşılaşmadan 80-82 galip ayrıldı. 

Play-off serisinin üçüncü maçı 23 Nisan Salı günü, dördüncü maçı ise 25 Nisan Perşembe günü Kaunas’ta oynanacak.

Anahtar Kelimeler:
Turkish Airlines Euroleague
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.