Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Komatsu Koca Dünya MHP lideri Bahçeli bugünün gündemi HAVA HAREKATI

Fenerbahçe Beko Deplasmanda Khimki Moskova’ya Mağlup Oldu

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 17. hafta maçında Khimki Moskova’ya deplasmanda normal süresi 72-72 eşitlikle sona eren mücadelede 84-78 mağlup oldu. Fenerbahçe Beko'nun en skorer oyuncusu 18 sayıyla Kaptan Melih Mahmutoğlu olurken onu 17 sayıyla Jan Vesely takip etti ve bu maçta bulduğu sayılarla EuroLeague’de 2000 sayı barajını aştı.

Arena Mytischi’de oynanan karşılaşmada ilk sayılar Khimki Moskova’dan gelirken Fenerbahçe Beko’da ilk basketi Jan Vesely ile buldu. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı sayılarla geçilirken iki takım da televizyon molasına 9-9 eşitlikle gitti. Molanın ardından Kaptan Melih ve Kalinic ile sayılar bulan Fenerbahçe skoru bir anda 11-18’e getirdi. Üst üste bulduğu sayılarla farkı çift hanelere çıkaran temsilcimiz, ilk çeyreği 13-23 önde tamamladı.

İkinci periyoda ev sahibi ekip iyi başladı. Ev sahibi ekip yakaladığı fırsatları baskete çevirerek farkı bir sayıya kadar indirdi. Ancak Fenerbahçe Beko Ahmet Düverioğlu’nun sayılarıyla Khimki Moskova’nın serisini bozarak durumu 24-28 yaptı. Fenerbahçe Sloukas ve Guduric ile farkı tekrar açsa da Rusya temsilcisi Green Garlon’un sayıları ile ilk kez 36-35 öne geçti. Son bölümde Sloukas ve Vesely’nin basketleriyle öne geçen Fenerbahçe, soyunma odasına 38-41 önde gitmeyi başardı.

Üçüncü çeyreğin başında adeta Jan Vesely rüzgarı esti. Vesely ile 8-0’lık bir seri yakalayan Fenerbahçe Beko Guduric ile skoru 45-51’e getirdi. Ancak üst üste sayılar bulan ev sahibi ekip Anthony Gill ile yeniden öne geçti. Fenerbahçe Beko, son bölümde Ali Muhammed ile sayılar bulsa da Khimki Moskova Dee Bost ile üçüncü çeyreği 57-54 önde bitirdi.

Son periyoda Lauvergne’nin sayıları ile başlayan Fenerbahçe Beko, Malcolm Thomas’ın iki sayılık basketlerine engel olamadı. Ancak bu defa sahneye Kaptan Melih Mahmutoğlu çıktı ve son saniyelerde bulduğu üç sayılık isabetlerle farkı 1 sayıya indirdi. Luigi Datome’nin sayılarıyla öne geçen Fenerbahçe Beko, Melih ile skoru 63-66 yaptı. Ev sahibi ekip son anlarda Anhony Gill ile öne geçse de 25 saniye kala Fenerbahçe Beko skoru 70-69’a getirdi. Karşılıklı serbest atışlarla geçen son saniyelerde Melli’nin serbest atış çizgisinde bulduğu sayı maçı uzatmaya taşıdı. (72-72)

 Uzatma periyodu Khimki Moskova’nın sayılarıyla başlarken Fenerbahçe Beko yakaladığı fırsatları değerlendiremeyerek karşılaşmadan 84-78 mağlup ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.