Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Fenerbahçe Beko, Euroleague'de Dördüncü Oldu

Fenrbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, İspanya’nın Vitoria-Gasteiz kentinde düzenlenen Turkish Airlines Euroleague 2019 Final Four üçüncülük maçında karşılaştığı İspanya temsilcisi Real Madrid’e 94-75 mağlup olarak THY Euroleague Final Four 2018-2019 sezonunu dördüncü olarak tamamladı.

Karşılaşmaya Nikola Kalinic’in üçlüğüyle başlayan Fenerbahçe Beko, televizyon molasına ise 7-15 geride girdi. İlerleyen bölümde farkın çift hanelere çıktığı bu periyot İspanyol ekibi lehine 16-24 olarak tamamlandı.

İkinci periyoda hücumda ve savunmada agresif başlayan Fenerbahçe Beko, farkı 4 sayıya indirince İspanya temsilcisinden mola geldi: 24-28. Mola dönüşü Vesely, Guduric ve Melli ile sayılar bulan temsilcimiz öne geçeret skoru da 32-31 yaptı. Karşılıklı sayıların ardından soyunma odasına Fenerbahçe Beko 40-38 önde gitti.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci yarıda dengeli bir oyun sergileyen Fenerbahçe Beko, televizyon molasına 56-56 eşitlikle girdi. Moladan sonra skor avantajını rakibine kaptıran Fenerbahçe Beko üçüncü periyodu 63-69 geride tamamladı.

Dördüncü periyoda istediği başlangıcı bir türlü yapamayan Fenerbahçe Beko 11 sayı geri düşünce Koç Obradovic’ten mola geldi: 63-74.Erick Green periyodun sonlarında sakatlandı ve oyun alanını sedyeyle terk etmek zorunda kaldı. Son bölümde farkı eritemeyen Fenerbahçe, karşılaşmayı 75-94 kaybetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.