Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

Fenerbahçe - Braga Maçının Hakemi Belli Oldu

İlk maçı 1-0'lık skorla kazanan sarı lacivertli ekibin Braga ile perşembe günü Portekiz’de oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçını Hırvatistan Futbol Federasyonu’ndan Ivan Bebek yönetecek. Tomislav Petrovic ve Miro Grgic’in yardımcı hakemler olarak görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Goran Pataki. 

Portekiz’in Braga şehrindeki Estadio Municipal de Braga Stadı’nda Türkiye saati ile 22.05’te başlayacak maçta her türlü beraberlik, galibiyet ve gollü tek farlı mağlubiyet Fenerbahçe'yi üst tura taşıyacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.