Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kosgeb ak parti Op. Dr. Volkan Erdoğan İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası

"Fenerbahçe'de Şampiyonluklar Yaşayıp Adımı Tarihe Yazdırmak İstiyorum"

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Vedat Muriqi, Galatasaray maçının ardından konuştu. İyi mücadele ettiklerini belirten Kosovalı golcü, Fenerbahçe’de şampiyonluklar yaşayıp adını tarihe yazdırmak istediğini belirtti.
 
İlk olarak maçı ve kişisel performansını değerlendiren Vedat Muriqi, “Son senelerde atan kazanır gibi derbiler vardı. Hatta bu, yanılmıyorsam iki takım arasında berabere biten beşinci maç. Buraya 3 puan için geldik. İyi mücadele ettik, iyi pozisyonlar yakaladık. Bunlardan birini ilk yarıda değerlendirseydik belki oyun bizim adımıza farklı bir şekil alabilirdi. Kendi açımdan da ilk derbim. Sadece sahada iyi olmak için çabalıyorum, takıma elimden gelenin fazlasını vermeye çalışıyorum. O yüzden maç ayırmaksızın elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum.” dedi.
 
Kendisiyle ilgili çıkan haberlerle ilgili de konuşan Vedat Muriqi, "Büyük kulüplerin ilgilenmesi moral motivasyonumu bir üst seviyeye taşımama yardımcı oluyor. Hoş bir şey ama şu da gerçek ki dünya üzerinde tüm kulüp scoutları her futbolcuyu izliyor. Bu doğal bir şey. Bu benim moralimi daha yükseğe taşımama yardımcı oluyor. Her zaman hedefim Fenerbahçe.  Efsane olmak için buradayım. İnşallah burada uzun yıllar kalıp, şampiyonluklar yaşayıp adımı tarihe yazdırmak istiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.