Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Fenerbahçe Doğuş, CSKA Moskova'ya 81-79 Mağlup Oldu

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı Turkish Airlines EuroLeague 2017-2018 sezonu 26. maçında sahasında nefes kesen mücadelede Rusya temsilcisi CSKA Moskova’ya 81-79 mağlup oldu.

karşılaşmanın ilk çeyreğine etkili başlayan temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş rakibi CSKA Moskova karşısında Brad Wanamaker’in üçlük atışı ve sonrasında 9-2 öne geçti. Rus ekibi 9-2 geriye düşünce mola aldı ve moladan sonra CSKA Moskova Vorontsevich ve Hines’ın sayılarıyla durumu 9-7 ye taşıdı. Çeyreğin bitimine 3 dakika kala 17-13 önde olan temsilcimiz karşılıklı basketlerle göçen son üç dakikada ilk çeyreği 25-23 Rusya temsilcisi CSKA Moskova önde kapadı.

İkinci çeyrekte de nefesler tutuldu. ilk beş dakikada CSKA Moskova farkı 7 sayıya çıkardı. Bu dakikadan sonra Nikola Kalinic, Jan Vesely ve Marko Guduric’le etkili olan ekibimiz ilk yarının bitimine 40-41 geride girmesine karşın soyunma odasına 40-44 geride gitti.

Fenerbahçe Doğuş üçüncü çeyreğe hızlı başladı ve  Luigi Datome ve Jan Vesely’nin 6-0’lık serisiyle 46-44 öne geçti. Temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş final periyoduna Kostas Sloukas'in basketiyle 58-54 önde girdi.

Mücadelenin 4. çeyreğine iyi başlayamayan temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, CSKA Moskova'nın 7-0 serisine izin verince 3 sayı geriye düştü. Kostas Sloukas, Luigi Datome ve Nicolo Melli’yle etkili oyunuyla son 4:30'luk bölüme 68-67 önde girmesine karşın çekişmeli geçen son dakikalarda rakibi karşısında 81-79 mağlup oldu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.