Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan galataport uyuşturucu seçim Çelebi Havacılık Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ Çankırı mitingi Arap ARYA Yatırım Platformu Kurucusu Ahu Büyükkuşoğlu Serter 4 Mart 2024 Pazartesi Gündem Özeti

Fenerbahçe Eski Başkanlarından Metin Aşık Hayatını Kaybetti

Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanlarından Metin Aşık'ın hayatını kaybetti. 

1989-1993 yılları arası Fenerbahçe Başkanlığı yapan Metin aşık hayatını kaybetti. Metin Aşık için ilk tören 30 Mayıs Perşembe günü saat 14.30'da Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde yapılacak. Metin Aşık'ın cenazesi Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde ikindi namazına mütakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı  Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Ersun Yanal ve İdari Menajer Volkan Ballı, vefat haberi üzerine Metin Aşık’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunun Başkan Ali Koç, kulübümüze her anlamda hizmet etmiş büyüğümüzü kaybetmenin acısı içinde olduklarını ifade etti.

Açıklamalarda cenaze töreni ile ilgili de bilgi veren Başkan Ali Koç, “Fenerbahçe camiasının başı sağ olsun. 1989-1993 yılları arasında başkanlığımızı yapan, 103 gollük rekor sezonda futbol şube sorumlusu olan, camiamızın büyüğü Sayın Metin Aşık’ı kaybetmiş bulunuyoruz. Öncelikle ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Bu sıkıntılı günlerde kuvvet dilemek istiyorum. Allah’ın takdiri demekten başka yapacak bir şey yok. Çok beklenmedik bir şekilde gelişmiş. Çok detay vermek istemiyorum. Ailenin özelidir, isterlerse onlar açıklarlar. Ama hepimiz için çok acı bir gün. Çok sevdiğimiz bir büyüğümüz. Zaman zaman tanıştığım bir büyüğümüz. Kulübümüze de yıllarca her anlamda, maddi ve manevi hizmet etmiş bir büyüğümüzü kaybetmenin acısı içindeyiz. Cenazesi Perşembe günü ikindi namazında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Cami’nde olacak. Ardından da Karacaahmet Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilecek. Bunlardan önce de Dereağzı Tesislerimizde kendisinin de isminin verildiği kamp binasının olduğu yerde bir törenimiz olacak. Oradan da hep beraber camiye geçeceğiz. Son görevimizi yerine getireceğiz. Hepimizin başı sağ olsun.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.