Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken enflasyon abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Fenerbahçe Eski Genel Sekreteri Vedat Olcay Vefat Etti

Fenerbahçe'ni eski Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 



Vedat Olcay’ın cenazesi, Pazartesi günü Altunizade İlahiyat Fakültesi Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilecek. Uzun yıllar Fenerbahçe Kulübünde çeşitli görevlerde ve hizmetlerde bulundu. 


Vedat Olcay Kimdir?

Camiamızın değerli isimlerinden Vedat Olcay, Kulübümüze uzun yıllardır hizmet ediyordu. Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım'ın önderliğinde 2000'li yıllarda büyük atılım gerçekleştirirken Vedat Olcay da yönetim kurulundaki isimlerden biriydi. Vedat Olcay uzun yıllar genel sekreterlik yaptıktan sonra son yıllarda yönetim kurulu danışmanı olarak görev yapıyordu. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başta "Hedef 1 Milyon Üye" olmak üzere dev projelerinde Vedat Olcay önemli görevler aldı. Olcay Türkiye'nin her yerine giderek projelerin tanıtılmasında ve anlatılmasında önemli rol oynadı. 

Değerli Kardeşim Vedat Olcay'a

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım,  Vedat Olcay'ın vefatı sebebiyle başsağlığı mesajı yayımladı. Yıldırım, "Hayatının önemli bir bölümünü Fenerbahçe mesaisiyle geçirmiş, yaptığı hizmetler hiçbir zaman unutulmayacak olan kardeşim Vedat Olcay’a Allah’tan rahmet; kederli ailesi ve tüm camiamıza baş sağlığı diliyorum." dedi.

Yıldırım mesajında; "Kulübümüze uzun yıllar önemli hizmetleri bulunan, desteğini her alanda hissettiğimiz, Fenerbahçemizin gelişiminde önemli pay sahiplerinden biri olan, yönetim kurulu danışmanımız, mesai arkadaşım, eski genel sekreterimiz, değerli kardeşim Vedat Olcay’ı kaybetmemizin derin üzüntüsünü yaşıyorum.

Hayatının önemli bir bölümünü Fenerbahçe mesaisiyle geçirmiş, yaptığı hizmetler hiçbir zaman unutulmayacak olan kardeşim Vedat Olcay’a Allah’tan rahmet; kederli ailesi ve tüm camiamıza baş sağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun Vedat Olcay…"


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.