Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ABD Başkanı Donald Trump deaş 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı yunanistan

Fenerbahçe, Göztepe'den Puansız Dönüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 3. haftasında deplasmanda Göztepe'ye 1-0 mağlup oldu. 

Karşılaşmaya Fenerbahçe etkili başladı. 1. dakikada kullanılan kornerde ceza alanı içindeki Skrtel'in indirdiği topa kale önündeki Mehmet Topal vuramadı ve top kalecide kaldı.

5. dakikada ev sahibi Göztepe atağında Halil ceza alanı içinde topu Volkan'dan kurtardı ve sağdan altı pas içine çıkardığı pasını Skrtel kafa müdahalesi ile uzaklaştırdı.

29. dakikada Fenerbahçe direğe takıldı. Ceza alanı önünde topla buluşan Slimani uygun açıyı bulduktan sonra çektiği şutta top savunmadan döndü. Slimani bu kez şut yerine altı pas dışındaki Mehmet Topal'a pas çıkardı. Bu oyuncunun Beto'nun üzerinden gönderdiği top, yan kale direğine çarpıp oyun alanına geri döndü.

İlk yarı golsüz sonuçlandı.

66. dakikada Göztepe öne geçti. Ceza alanı dışı sağ çaprazından Halil Akbunar'ın Şutunda top filelere gönderdi: 1-0

Golden sonra Fenerbahçe beraberlik için yüklenmeye başladı. 81. dakikada Ceza alanı çizgisinde topla buluşan Eljif Elmas topu göğsüyle yumuşattıktan sonra yaptığı aşırta vuruşta top direğin dibinden auta gitti.

89. dakikada Eljif Elmas sağ çaprazdan ceza alanına ortaladı, Slimani'nin kafa vuruşunda top kaleci Beto'da kaldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Göztep sahadan galip ayrılarak 3 puan ile tanışırken, Fenerbahçe ise üst üste 2. mağlubiyetini alarak 3 puanda kaldı.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeGöztepe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.