Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım kızılay atatürk operasyon

Fenerbahçe İlk Sınavı Geçemedi : 2-0

UEFA Avrupa Ligi play off turunda II. Filip Arena Stadı’nda, Makedon ekibi Vardar ile karşılaşan Fenerbahçe, 2-0 mağlup oldu. Bu karşılaşmanın rövanşı 24 Ağustos Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak.

İtalyan hakem Luca Banti’nin yönettiği maçta ilk gol 20. dakika da Tigran Barseghyan’dan geldi. Mücadelenin 51. dakikasında Vardar oyuncusu Boban Grncarov sarı kart görürken, 87. dakikada da Fenerbahçe’nin yeni transferi Roberto Soldado sarı kart gördü.

Maçın uzatma dakikalarında gelen 2. gol Fenerbahçe’nin talihsizliği oldu. 90+3 oynanırken Mehmet Topal kendi kalesine gol attı ve skoru 2-0'a getirdi.
 
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.