Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Fenerbahçe Küme Düşme Hattına Geriledi

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 mağlup olarak puan cetvelinde küme düşme hattına geriledi. 

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, 10. dakikada sol kanattan Hasan Ali Kaldırım'ın yaptığı ortaya, ceza alanı içinde bekletmeden vuran Eljif Elmas'ın şutunda top üstten auta gitti. 

26. dakikada Akhisarspor öne geçti. Serginho'nun ceza alanı dışında sağ çaprazdan yaptığı sert şutu kaleci Harun Tekin güçlükle çelebildi. Kalecinin çeldiği pozisyonu iyi takip eden Bokila'nın vuruşunda top filelere gitti. 1-0

İlk yarı Akhisarspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda da Fenerbahçe etkisiz bir oyun ortaya koydu. 49. dakikada Akhisarspor ikinci gole çok yaklaştı. Serginho'nun pasıyla hareketlenen Onur Ayık'ın ceza alanına girdikten sonra attığı sert şutta, top yandan auta çıktı.

78. dakikada Akhisarspor direğe takıldı. Hızlı gelişen Akhisarspor atağında Manu'nun pasıyla ceza alanı dışında topla buluşan Josue'nin vuruşunda top direkten döndü.

82. dakikada Akhisarspor farkı 2'ye çıkardı. Nanu düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 2-0

Karşılaşma bu skor ile tamamlanacak derken 90+5 dakikada Akhisarspor'un farkı 3'e çıkaran golü geldi. Josue'nin pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Regattin düzgün bir vuruşla topu filelere  yolladı. 3-0

Kalan dakikalarda baka gol olmayınca Akhisarspor, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Akhisarspor bu galibiyet ile puanını 16'ya yükselterek tehlikeli bölgenin dışına çıkarken, 14 puanda kalan Fenerbahçe'yi tehlikeli bölgeye gönderdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.