Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Fenerbahçe Moskova'dan Turla Dönüyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında İstanbul'da 2-0 yendiği Rus ekibi Lokomotiv Moskova'yla deplasmanda da 1-1 berabere kalarak şampiyonada son 16 takım arasına adını yazdırdı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Rus ekibi Lokomotiv Moskova'ya konuk oldu. Lokomotiv Moskova karşısında Cezalı durumdaki Diego ve Sakatlıkları bulunan Lazar Markoviç, Raul Meireles ve Mehmet Topuz yer almadı.

İlk maçta aldığı 2-0'lık skorun avantajıyla sahaya çıkan Fenerbahçe, kontrollü bir oyunla maça başladı.

De Souza ve Volkan Şen'le gole yaklaşan sarı-lacivertliler karşısında ev sahibi takım, 45. dakikada, Samedov'un golüyle 1-0 öne geçti.

Lokomotiv Moskova, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapattı.

İkinci yarı

Fenerbahçe, mücadelenin 83. dakikasında Mehmet Topal'ın attığı golle skoru 1-1'e getirdi.

Maçta başka gol olmadı ve Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde adını son 16 turuna yazdırdı.

Avrupa'da 6 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe Avrupa'da yenilmezlik serisini de 7 maça çıkardı.

Mehmet Topal'dan kritik gol

Mehmet Topal, Rus ekibine attığı golle bu sezon Fenerbahçe formasıyla ilk kez bu sevinci yaşadı.

Bu sezon 36 resmi maça çıkan Mehmet, Avrupa'da ise yaklaşık 4 yıl sonra gol sevinci yaşadı. Milli futbolcu Avrupa'daki son golünü Valencia formasıyla 29 Mart 2012'de AZ Alkmaar'a atmıştı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.