Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd esnaf Koronavirüs TarımÜFE 10 Kasım amerika vakıfbank bahçeli terörist tsk

Fenerbahçe'nin Ünlü Sunucusu Hayatını Kaybetti

FB TV'nin ünlü sunucusundan kötü haber geldi. FB TV'nin neşeli ve sevilen yüzü Dilay Kemer yaşamını yitirdi.

Uzun bir süredir kanserle uğraşan ve yakın zamanda hastaneye kaldırılan Dilay Kemer verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.32 yaşında kanser yüzünden hayatını kaybeden Dilay Kemer geçtiğimiz zamanlarda ilik nakli olup eski sağlığına kavuşmuştu. Bundan bir süre sonra 2.kez kansere yakalanan ünlü sunucu bu kötü haberi sosyal medyadan duyurmuştu.

Dilay Kemer'in ailesi bu kötü haberi sosyal vedyadan verdi. Ünlü sunucunun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımın altına "Biricik kızımızı, canımızı, Dilayımızı kaybettik" notu düşüldü. 

Ünlü sunucu Dilay Kemer'in hayatını kaybetmesi üzerine Fenerbahçe kendi sitesinden bir açıklama yaptı.

Yaptığı açıklama şöyle:

"Fenerbahçe Televizyonu'nun gülen yüzü, çok sevdiğimiz mesai arkadaşımız Dilay Kemer’i zamansız kaybetmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşıyoruz.O her zaman kalbimizde olacak. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, mesai arkadaşlarımıza ve camiamıza başsağlığı dileriz. 
Mekanın cennet olsun Dilay. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.